Media-Shack arbejder både på projektbasis samt på timebasis. Da forskellige kunder har forskellige behov, har vi lavet en række pakker, der giver jer muligheden for at få support og udvikling løbende, samt budgetter med en fast månedlig udgifter, der matcher jeres behov.

XS
Basis
4 timer om måneden for 4.000 DKK
Til dig der vil have support og vedligehold.
S
Den nyttige
8 timer om måneden for 7.600 DKK
Til dig der vil have support, vedligehold og lidt udvikling.
M
Den effektive
16 timer om måneden for 15.200 DKK
Denne pakke er til dig der både vil have support, vedligehold og videreudvilking af dine løsninger.
L
Den store
Betal for 38 timer for 34.995 DKK + moms
Denne pakke er til dig, der vil have support, vedligehold og effektiv fremgang på dit website.
Pr Time
Den uforpligende
1050 DKK/t (min. to timer)
Til dig der bare skal have lavet noget en gang i mellem
Klippekort
Få en time gratis
10 timer for 9500 DKK + moms
Til dig der bare godt vil have fordelene, men ikke forpligtelser.

Køber du en pakke timer og ikke få brugt timerne, kan de som udgangspunkt ikke overføres til næste måned (medmindre dette er aftalt). Derimod vil vi nå, vi nærmere os månedens udgang kontakte jer og komme med en række anbefalinger, der matcher de timer I har tilbage i pakken. Det samme gælder for klippekortet, der holder i 6 måneder fra køb.

Dette giver løbende udvikling og vedligehold af jeres løsninger, hvilket giver jer mest værdi.

ImageImageImageImage
Jakob arbejdede for Nordea som konsulent på en .Net baseret webløsning. Han leverede konsekvent forretningsmæssige værdifulde løsninger med hensyn til solid løsningarkitektur og fremtidig vedligeholdelse.
Steen Grundsøe
Media-Shack har siden Activfoto.dks start, arbejdet på, og udviklet vores e-commerce løsning. De har lavet alt, fra standard e-Commerce, rådgivning, til udvikling af automatisk vareimport, fra vores leverandører, til vores løsning. Derfor var det også en let beslutning, at vælge Media-Shack til at udviklnjalfoto.dkdk, da vi skulle etablere en webshop der. Vi kan på det varmeste anbefale Media-Shack.
Bjørn Laurberg
Jakob har mange færdigheder, og kombinationen af fotografering og it gør ham til en perfekt partner til udvikling af programmer til fotografering, arkiver mv.
Lars Schwander
Jakob er fantastisk. For en som mig, som ikke helt har styr på hvordan man sætter sin egen hjemmeside op, eller for styr til sin IT, så er han et mirakel. En tryllekunstner der får alle dine problemer til at forsvinde. Jakob er virkelig kompetent og dygtig. Og grundig. Og holder aftaler. Og altså uden Jakob, så var det aldrig lykkes!
Lars Bech
Fotograf
Media-Shack ApS er grundlagt af Jakob Kjøller, og har eksisteret siden 2003. Oprindeligt hed firmaet Websiteservice, men de seneste år har vi bevæget os over i total leverance af online-medier, derfor valgte vi i 2014 at skifte navn til Media-Shack ApS “Alle online løsninger under et tag.”